Руският министър на отбраната Сергей Шойгу днес осведоми президента и

...
Руският министър на отбраната Сергей Шойгу днес осведоми президента и
Коментари Харесай

Владимир Путин и Сергей Шойгу обсъдиха военни учения на руския Тихоокеански флот

Руският министър на защитата Сергей Шойгу през днешния ден осведоми президента и висш главнокомандващ на въоръжените сили на страната Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за военни учения, провеждани от Тихоокеанския флот, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Руската държавна телевизия излъчи фрагменти, на които Шойгу сподели на Путин, че маневрите включват търсене и заличаване на подводници и военноморски формирования, както и практическа артилерийска пукотевица по въздушни и военноморски цели.

" Първият стадий на неочакваната инспекция в действителност беше осъществен на доста високо равнище. Бих желал да изкажа благодарността си на всички, които участваха в организирането на ученията ", отговори президентът.

" За нас е явно, че през днешния ден имаме ясни цели за потреблението на въоръжените сили и това се отнася най-много за украинското направление и за всичко, обвързвано със отбраната на нашия народ в Донбас, в другите нови територии (Източна и Южна Украйна) ", сподели още Путин.

" Но никой не е отменил дилемите по развиването на флота, в това число и на тихоокеанския спектакъл, тъй че Ви апелирам да продължите тази работа ", акцентира съветският президент.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР