Руският философ, един от основните създатели на идеологията на руския

...
Руският философ, един от основните създатели на идеологията на руския
Коментари Харесай

Дугин в шок след смъртта на дъщеря си, в болница е

Руският мъдрец, един от главните основатели на идеологията на „ съветския свят “ Александър Дугин e в тежко положение след гибелта на щерка си Дария и е откаран в болница. 

Това  съобщи  в канала Telegram последователят на режима на Путин, съветският политолог Сергей Марков, представен от " Униан ".

Дугин е приет в болница, откакто е отишъл на мястото на гибелта на щерка си. По-рано фотоси запечатаха по какъв начин любимецът на Путин се е хванал за главата, в потрес и ужасяващ от стращната загуба. 

Тази нощ колата на 29-годишната му щерка Дария Дугин - публицист и политолог, беше взривена в Московска област. Тя е умряла на място. Инцидентът е станал вечерта на 20 август. 

Дария шофирала лек автомобил " Тойота Ленд Круз ", когато по време на придвижване колата избухнала, забила се в ограда и изгоряла, а останките били разпръснати по целия път. 

Първата версия беше експлозия на газова бутилка, само че в този момент съветските чиновници на реда са склонни да имат вяра, че взривното устройство е избухнало под дъното на колата.

Тепърва ще се проверява кои са сложили взривно устройство в колата на Даря по време на фестивала „ Традиция “ в Подмосковието до момента в който автомобилът е бил на паркинг и за никого не е било мъчно да го направи, оповестиха правоохранителните органи.

На фестивала е имало доста посетители, хората са паркирали колите си от двете страни на Звенигородската автомагистрала, където е имението Захарово. Почти целият паркинг е бил цялостен.

Джипът, в който Дугина е отпътувала от фестивала, също е бил там. При влизане на паркинга не е имало инспекции, тъй че взривното устройство може да е било оставено когато и да е от всеки, показват международни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Освен това Андрей Краснов, прочут на починалата и водач на съветското публично придвижване " Хоризонт ", сподели, че взривената кола е на бащата на Даря Дугина. Той допуска, че целта е бил самият Александър Дугин.

" Това е колата на татко и, Дария кара друга кола, само че тя си потегли през днешния ден с неговата кола. Той се върна, беше на мястото на нещастието. Доколкото разбирам, задачата беше директно Александър Гелиевич, или може би двамата ” - сподели той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР