Руският диктатор Владимир Путин загуби контрол над страна си, светът

...
Руският диктатор Владимир Путин загуби контрол над страна си, светът
Коментари Харесай

Данилов: Западът трябва да е готов за разпада на Русия - той вече не може да бъде спрян

Руският деспот Владимир Путин загуби надзор над страна си, светът би трябвало да бъде подготвен за разпада на Руската федерация. Такава позиция изрази секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна Олексий Данилов.

" Западът би трябвало да разбере, че Русия е раздробена и няма мощ, която би могла да я задържи цяла. Трябва да се подготвим за това. Ние приказваме за това към този момент година. Запомнете, че процесите, които към този момент започнаха в Русия, не може да бъдат спрени. " – показва Данилов в изявление за Bild.

По думите му, опитът за държавен прелом е посочил, че Русия към този момент не е страна.

Знак, че обстановката е излязла от надзор, е това, че всяка военна формация може да работи независимо, а всеки нуклеарен обект или оръжие може да бъде високомерен. Кремъл не може да управлява тази огромна територия, а втората по мощ войска в света не съществува, отбелязва Данилов.

" Ситуацията може да се трансформира в доста рисков, взривоопасен развой, който ще бъде безусловно неконтролируем. Руската империя рухна. Западът би трябвало да се елементарни с илюзията, че Русия ще продължи да съществува в настоящия ѝ тип. " – предизвестява той.

Украйна е анализирала ставащото в съветските райони по време на метежа.
" Мога да кажа, че въз основа на тези разбори може да се каже по какъв начин ще наподобява Русия след разпада си. (...) Татарстан ще бъде настрана, Дагестан ще бъде обособена страна, която няма нищо общо с Русия. Това (сега – б.р.) са колонии на Руската федерация. " – споделя още секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна.

Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР