Руският бизнесмен Роман Абрамович стана най-богатият гражданин на Израел, след

...
Руският бизнесмен Роман Абрамович стана най-богатият гражданин на Израел, след
Коментари Харесай

Роман Абрамович стана най-богатият гражданин на Израел

Руският предприемач Роман Абрамович стана най-богатият жител на Израел, откакто през днешния ден публично получи документ, който имат всички израелци - израелски вътрешен паспорт, оповестява в. " Таймс ъф Израел ", представен от ТАСС. Дали през днешния ден му е бил публикуван чуждестранен паспорт от еврейската страна, с който да може да пътува, към този момент не се оповестява.

На 24 май друго израелско издание - " Израел хайом ", заяви, че Абрамович е решил да имигрира в Израел поради усложнения към приемането на английска виза, като съветски жител. Състоянието на Абрамович се прави оценка на 12.5 милиарда $.

По данни на " Таймс ъф Израел " Абрамович ще живее в влиятелния регион на Тел Авив - Неве Цедек, в частна резиденция, която преди този момент е била хотел. В качеството му на нов жител на Израел Абрамович няма да заплаща налози в интервал от 10 години, добавя изданието.

По-рано през днешния ден Абрамович дойде на летище " Бен Гурион " с частен аероплан. Изданието показва, че предприемачът е извършил всички нужни условия за приемане на израелско поданство предходната седмица в посолството на Израел в Москва.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР