Руските войски вече прехвърлят пленената украинска техника в Луганската народна

...
Руските войски вече прехвърлят пленената украинска техника в Луганската народна
Коментари Харесай

Руските военни започнаха предаването на пленена украинска техника в Донбас

Руските войски към този момент трансферират пленената украинска техника в Луганската национална република и Донецката национална република. Това оповестиха в понеделник от съветското министерство на защитата.

" Заловената техника и въоръжение на въоръжените сили на Украйна, украинските националистически батальони и батальони за териториална защита, които бяха изоставени, съхранявани в хранилища бяха изключени по време на специфична военна интервенция, се трансферират от въоръжените сили на Руската федерация в елементи на Народната милиция на Луганската и Донецка национални републики “, се споделя в известието.

Според ведомството техниката и въоръжението, както руско произвеждане, по този начин и доставено от западни страни, след инспекция на техническото му положение и възобновяване, се трансферират в поделенията на републиките.

От Министерството на защитата напомнят, че по време на специфична военна интервенция подразделения на съветските въоръжени сили заловиха огромно количество пленена военна техника на Въоръжените сили на Украйна. Заловената техника и въоръжение, предадени на персоналния състав на подразделенията на ЛНР и ДНР, ще бъдат употребявани за освобождение на техните територии, оповестиха от съветското министерство на защитата.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР