Руските войски използват временно окупирания Крим като голяма логистична база.

...
Руските войски използват временно окупирания Крим като голяма логистична база.
Коментари Харесай

Украинското ГРУ предупреди: Ще става все по-горещо за окупатора в Крим

" Руските войски употребяват краткотрайно окупирания Крим като огромна логистична база. Затова гърмежите във военните обекти на Руската федерация на полуострова ще продължат и ще бъде още по-горещо за нашествениците ". Това е декларирал Андрий Юсов, представител на Главното разследващо ръководство на украинското министерство на защитата, представен от РБК-Украйна.

" Това (петролна база във Феодосия – бел.ред.) е оборудване за зареждане с гориво за кораби на Черноморския флот. Това е значим обект, както и всички обекти на теорията за окупирания Крим и на други окупирани територии, които се употребяват за поддръжка на корпуса на нашествениците. Става дума и за сухопътните войски и флота ", е пояснил Юсов.

Той е отбелязал, че в бъдеще те ще са " обект на по-нататъшна демилитаризация ". И предизвестил, че ще става все по-горещо за окупаторите в Крим ".

" Всичко това не би трябвало да се случва в Крим. Разбира се, ние можем още един път да препоръчаме на жителите на Крим да стоят надалеч от всевъзможни обекти на рашистите, както и тези, които те употребяват, с цел да водят геноцидна война против Украйна “, е подчертал представителят на ГРУ.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР