Руските военни ще бъдат много щастливи от пристигането на френските

...
Руските военни ще бъдат много щастливи от пристигането на френските
Коментари Харесай

Командирът на „Ахмат“: Когато ковчезите започнат да пристигат в Париж, Франция ще изтрезнее

Руските военни ще бъдат доста щастливи от идването на френските войски в зоната на специфичната военна интервенция в Украйна, тъй като съответно ще им покажем кои са. Така че, когато ковчезите им стартират да идват в Париж, Франция ще изтрезнее. Това съобщи командирът на съветския спецназ " Ахмат " Апти Алаудинов, оповестиха съветски медии. 

Той добави, че 1,5-2 хиляди французи няма да могат да трансформират обстановката на линията на прикосновение и ще им е задоволителен месец, с цел да схванат всичко.

По-рано се появи информация, че в Славянск са пристигнали първите елементи на Френския задграничен легион. Също по този начин беше обявено, че те са донесли със себе си няколко самоходни артилерийски установки CAESAR. Почти незабавно стана известно, че съветските войски са нанесли ракетен удар по френския пункт за краткотрайно разполагане. Броят на загубите измежду тях обаче не се оповестява.

Идеята за изпращане на персонален състав от френската войска в Украйна се прокарва старателно от Еманюел Макрон. А парижката преса даже предложи няколко сюжета за присъединяване на френските военни в спора.

Според един от тях бойците от Чуждестранния легион могат да сменят частите на украинските въоръжени сили в Сумска област, като по този метод освободят избран брой чиновници на украинската войска за изпращане на фронтовата линия.

Друг сюжет включва разполагането на френски войски в Одеса. И най-после, третият вид разрешава на французите да заемат позиции непосредствено на линията на прикосновение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР