Руските военни са изпратили всички налични резерви на фронтовите линии

...
Руските военни са изпратили всички налични резерви на фронтовите линии
Коментари Харесай

Русия е разположила всички налични резерви, казва военен експерт

Руските военни са изпратили всички налични запаси на фронтовите линии в Украйна, сподели полковникът от запаса на украинските въоръжени сили и боен специалист Роман Свитан в изявление за радио NV на 8 ноември.

Прочетете също: Руските окупатори плячкосват естествения резерват Аскания-Нова, извършвайки екоцид

„ Руснаците са разположили всичките си запаси “, сподели Свитан.

„ Освен това те направиха това в региони като Авдиевка, Въгледар, Роботино, Луганск и, несъмнено, Бахмут. С други думи, техните запаси в този момент са изцяло заети. “

По този метод, съгласно Свитан, Москва е лимитирана в това по какъв начин може да отговори на възходящото наличие на Украйна на левия бряг на река Днепър в Херсонска област. < /p>

Той добави, че прехвърлянето на войски от пердах в други направления води до загуба на най-малко половината от тяхната бойна дарба.

Прочетете също: Генералният щаб на Украйна оповестява за 45 бойни дейности в четири бранша през предишното 24 часа

„ Те би трябвало да се заредят и да си починат...; в случай че една военна част бъде преместена от една бойна зона в друга, това единствено изостря казуса “, сподели специалистът.

Прочетете също: Украйна съхранява задоволително ресурси от газ за идния отоплителен сезон, споделя министър

„ Като се има поради, че руснаците не разполагат с никакви запаси, това е единствената интервенция, която могат да подхващат. Отново този ход лишава доста време. “

Прочетете също: Офицер от Националната армия споделя, че военачалник Залужний е споделил на Economist какво споделят елементарните бойци на фронтовата линия.

Той загатна, че местоположението на фронтовата линия са изключително неуместни за предислоцирането на съветските войски, защото съвсем няма пътища, минаващи паралелно на фронта на дълбочина от 40-50 километра, отвън обсега на украинската артилерия.

На 7 ноември украинското разузнаване оповестиха, че руснаците оборудват сериозна инфраструктура в окупираните региони на Херсонска област с експлозиви, което допуска, че нашествениците възнамеряват евентуално оттегляне.

Ние носим гласа на Украйна в света. Подкрепете ни с еднократно подаяние или станете филантроп!

Прочетете истинската публикация за Новия глас на Украйна

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР