Руските военни предупредиха, че членове на Сирийската свобода армия“ (ССА),

...
Руските военни предупредиха, че членове на Сирийската свобода армия“ (ССА),
Коментари Харесай

Русия предупреждава: Подготвя се провокация с химическо оръжие в сирийската провинция Дейр ез-Зор

Руските военни предизвестиха, че членове на „ Сирийската независимост войска “ (ССА), със съдействието на американски спецчасти, приготвят провокация с потреблението на химически оръжия в провинция Дейр ез-Зор, предава Инртерфакс, представена от Фокус.
За да симулират още една „ химическа офанзива на режима против цивилното население ", бойците от ССА донесоха цилиндри с хлор в селището Хакл ал-Джафра в провинция Дейр ез-Зор ", съобщи генерал-майор Игор Конашенков, представител на Министерството на защитата на Руската федерация.
„ Видеоклипът с постановката, след разпространяването му в западните медии, би трябвало да послужи като нова причина авиацията на интернационалната коалиция, водена от Съединени американски щати, да нанесе нов ракетен удар против държавните обекти в Сирия, и да оправдае офанзивна интервенция против сирийските държавни войски на източния бряг на река Ефрат. Министерството на защитата на Русия предизвестява за недопустимостта да се употребяват сходни провокации, с цел да се дестабилизира обстановката в Сирия ", безапелационен бе Конашенков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР