Руските власти искат да забранят движението на велосипеди, елетрически тротинетки

...
Руските власти искат да забранят движението на велосипеди, елетрически тротинетки
Коментари Харесай

Без тротинетки и велосипеди по Червения площад в Москва

Руските управляващи желаят да забранят придвижването на колела, елетрически тротинетки и кънки по Червения площад в Москва, съобщи Ройтерс.

Според заповедта, направена от Федералната работа за защита, която се грижи за сигурността на Кремъл, рестриктивните мерки ще оказват помощ за възстановяване на сигурността. През последните години електрическите тротинетки станаха доста известни в съветската столица и управляващите вкараха ограничавания на скоростта след поредност от произшествия. Придвижването с велосипед също закупи известност през последните години и московските управляващи отбелязаха велоалеи в елементи от града.

Московският Червен площад, който се намира в сърцето на столицата, се охранява строго. Протести на опозицията и изяви на пърформанс създатели бързо биват спирани и участниците биват арестувани, отбелязва Ройтерс. Това не постоянно стопира хората. През юни актьор отстъпник симулира самоубийство на Червения площад в символ на политически митинг. През 2013 година пърформанс създател закова скротума си с пирони в настилката в митинг против страната.

Обмисляната възбрана, която към момента следва да бъде прегледана и утвърдена, би се отнасяла и за " Александровската градина ", парк край стените на Кремъл, в който се намира един от най-важните съветски мемориали, свързани с Втората международна война.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР