Руските въздушно-космически сили са унищожили пет бази на бойци в

...
Руските въздушно-космически сили са унищожили пет бази на бойци в
Коментари Харесай

Русия унищожила 5 бази на бойци в Сирия

Руските въздушно-космически сили са унищожили пет бази на бойци в сирийската провинция Хомс; преди този момент те са напуснали следената от Съединени американски щати зона Ал-Танф. Това заяви на брифинг заместник-началникът на Руския център за помиряване на враждуващите страни в Сирия генерал-майор Юрий Попов, представен от ТАСС.

" Ударите на съветските въздушно-космически сили унищожиха пет бази на бойци, които са напуснали зоната Ал-Танф и се крият в труднодостъпни региони на планинската верига Ал-Амур в провинция Хомс ", сподели той.

Според генерала, авиацията на интернационалната антитерористична коалиция, ръководена от САЩ  продължава да основава рискови обстановки в небето на Сирия, извършвайки полети в нарушаване на протоколите за деконфликт и в нарушаване на сирийското въздушно пространство.
 Русия още веднъж нападна джихадисти в Сирия
Русия още веднъж нападна джихадисти в Сирия

За следващ път видя нарушавания за западните войски в страната

През деня обединението записва пет случая на нарушение на протоколите за деконфликт от 9 декември 2019 година, свързани с полети на безпилотни летателни апарати, които не са съгласувани с съветската страна.

В региона на Ал-Танф са регистрирани 13 нарушавания дневно от четири двойки изтребители F-15, две двойки щурмови самолети A-10 Thunderbolt и един аероплан за електронно разузнаване и наблюдаване MC-12W.

Припомняме, че джихадисти в Сирия и показват нарушавания на западната коалиция.
 Русия унищожила 2 бази на джихадисти в Сирия
Русия унищожила 2 бази на джихадисти в Сирия

Освен това се оповестява за шест нарушавания от ръководената от Съединени американски щати интернационална коалиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР