Руските сили изхвърлиха врага от няколко опорни пункта северно от

...
Руските сили изхвърлиха врага от няколко опорни пункта северно от
Коментари Харесай

Рогов: Руските сили окупираха опорни пунктове на ВСУ край село Приютное в Запорожка област

Руските сили изхвърлиха врага от няколко опорни пункта северно от село Приютное в Запорожка област и напреднаха на 200-500 м. Това сподели за съветската осведомителна организация Владимир Рогов, ръководител на придвижването " Ние сме дружно с Русия ".

" Нашите елементи доближиха езерата и дерето северозападно от село Приютное и в този момент консолидират позициите си. Напреднахме на разстояние от 200 до 500 м, приблизително 300-400 м, и превзехме няколко противников опорни точки “, сподели Рогов.

Той означи, че от няколко месеца селището е било в сивата зона. Рогов добави още, че настъплението на съветските сили се реализира с поддръжката на артилерия и БПЛА на дребни групи заради забележителния брой безпилотни самолети на съперника в този сектор от линията на прикосновение.

По-рано съветското министерство на защитата заяви, че подразделенията на групировката войски " Восток " в южното донецко направление са подобрили ситуацията по фронтовата линия, отбили са две офанзиви на съперника и са разрушили жива мощ и техника в регионите на обитаемоте места Старомайорское, Урожайное ДНР и Приютное в региона на Запорожие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР