Руските сили и “Вагнер засилват атаките си срещу Бахмут. Бившият

...
Руските сили и “Вагнер засилват атаките си срещу Бахмут. Бившият
Коментари Харесай

Битката за Бахмут се ожесточава

Руските сили и “Вагнер ” ускоряват офанзивите си против Бахмут. Бившият промишлен център е съвсем изцяло опустошен в една от най-ожесточените борби от началото на войната.

" За страдание, всеки ден губим някого. Няма ден, в който да не изкарваме починали, с цел да занесем телата им вкъщи. Използваме всичките си запаси, за тези, които са дали живота си, и ранените, с цел да им окажем здравна помощ “, споделя боец.

Руснаците се концентрират върху обкръжаването на Бахмут и спирането на линиите за доставка. Володимир Зеленски съобщи, че Украйна ще се бори за града, до момента в който може, и прикани съдружниците да ускорят доставките на оръжие. Въпреки компликациите, украинските войски към момента удържат позициите.

" Оптимист съм. Бахмут, Крим, всичко ще бъде наше. Само ни дайте с какво да стреляме и ни дайте посока “, безапелационен е различен сражаващ се.

От Киев обявиха, че украински самолети са нанесли 3 удара против региони с централизация на съветски сили.

Междувременно стана ясно, че демонтираният съветски танк, който беше изложен на улица в Талин, Естония, ще бъде превозен до музей в страната. Полицията заяви и за конфликти сред проруски последователи и хора, които поддържат Украйна. Червените карамфили, изразяващи благосклонност към Москва, са били отстранени от улиците.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР