Руските нашественици масово отказват да преминат в настъпление към легендарната

...
Руските нашественици масово отказват да преминат в настъпление към легендарната
Коментари Харесай

Руснаците бягат през глава само щом чуят Чернобаевка |

Руските нашественици всеобщо отхвърлят да преминат в нахлуване към именитата Чернобаевка край Херсон и търсят " простаци ", които са подготвени да станат " пушечно месо ".

Това се показва в нови телефонни диалози на нашествениците, прихванати от Службата за сигурност на Украйна (СБУ).

От ведомството разпространиха ново аудио със запис на диалог сред пълководец на батальон от Русия и пълководец на рота, пристигнала с новобранци от по този начин наречената ДНР.

Военният от сепаратисткия район в Източна Украйна се оплаква, че руснаците са си тръгнали незабавно, щом са разбрали, че ги пращат към селцето Чернобаевка, където бяха отблъснати 17 опита за десант на путинистите. " Казаха ни: " Защо идвате, вие сте месо! Какви сте вие, шибаняци? Къде отивате, по дяволите?! ", споделя командващият от ДНР.

После се оказало, че единствено 5 от 20-те " новобранци от ДНР " са се съгласили да тръгнат напред. Наложило се да лъжат бойците ще се пазят, а няма да атакуват.

 които не могли да си поделят плячката, награбена от украинските жилища. Освен това бурятите били доста недоволни от обстоятелството, че постоянно тях пускат напред, до момента в който кадировците стоели единствено в тила и снимали клипчета в TikTok. Според съветника на украинския президент Алексей Арестович брадатите войни на Рамзан Кадиров са изяли стабилен пердах от бойците с дръпнати очички.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР