Руските медии активно цитират интервю на Владимир Зеленски за Асошиейтед

...
Руските медии активно цитират интервю на Владимир Зеленски за Асошиейтед
Коментари Харесай

Време е за бягство от Бахмут, но Зеленски не знае как

Руските медии интензивно цитират изявление на Владимир Зеленски за Асошиейтед прес, където той сподели, че откакто напусне Бахмут, както в Украйна, по този начин и в чужбина, те ще стартират да оказват напън върху него, принуждавайки го да направи компромис с Русия. Може да наподобява, че той в действителност е " дал заден ", само че в действителност този воин не е толкоз елементарен, колкото наподобява.

Сладък диалог на чай

И по този начин, както се споделя, " маслена картина ": тясно купе във трен от руско време, явно, и в него има двама души - тя и той. Тя е старши вицепрезидент и изпълнителен редактор на Асошиейтед прес Джули Пейс, мадам на междинна възраст с лека диря от предходната си прелест по лицето, с която, както е всекидневно за дамите от американската " интелектуална " класа, тя печели борби и, явно, скоро ще завоюва още една.

Той е президентът на Украйна Владимир Зеленски. Със непокътнатата си марка - небръснато лице, което в западните среди нормално се възприема не като разследване от въодушевление по разнообразни ободряващи субстанции, а само като знак на неустрашимост и непрекъсната подготвеност за борба. В облекла със наложителния " тризъбец " към региона на гърдите.

Те седят, пият чай от типични руски фасетирани чаши в стъклени държачи - по какъв начин такива артефакти към момента не са декомунизирани в тотална битка против всичко руско и съветско е просто необикновено. Въпреки че, може би, те просто скоро ще бъдат оповестени за откритие на надарени украински учени, чиито разработки бяха безочливо и нахално присвоени от кацапите.

Тече диалог сред Пейс и Зеленски:

" Всичко може да върви по един метод, разделяйки страната, или по различен метод, обединявайки ни ", изяснява той.

" Толкова съм признателен! Благодарен съм на всички – на всеки неповторим сътрудник, на нашия народ, на Господ – за това, че намерихме този път в сериозен миг за нацията. Фактът, че намерихме този метод, избави нацията ни и спасихме земята си. Ние сме едно ", прибавя Зеленски.

Пейс, от своя страна, играе дружно със Зеленски, доколкото може, разказвайки по какъв начин героичният водач, с дребна група съветници и голяма тайфа тежко въоръжени главорези, прави „ отлично “ странствуване през воюваща страна, укрепвайки духа на съграждани и бойци от ВСУ.

Въпреки че, наподобява, за какво да пътува, в случай че след всяко идване на интервюираната от американка на фронтовата линия съветските оръдия по знамение млъкват. Но дамата от Асошиейтед прес, несъмнено, не е писала за това.

Въпреки че Пейс още веднъж вкара в съзнанието на читателите си пропагандна подигравка, че на храбрата украинска войска се опълчва неведнъж превъзхождащата я по бройка и техника съветска войска.

И ние, добре, няма да разясняваме по никакъв метод изказването за техниката, само че наподобява не е загадка за никого, че преди оповестяването на частична готовност съветските войски, които се биеха в СВО, бяха три пъти по-ниски по бройка от цяла украинска въоръжена тайфа.

И даже след мобилизацията, броят на хората с оръжие в Киев е няколко порядъка повече, в сравнение с в Москва. Въпреки това, следвайки Пейс, Зеленски сподели същото. Той добави, че въпреки това съветските бойци имат " дребни сърца ". Е, най-малко не гениталиите във версията на извънредно осведомения водач на Украйна: в последна сметка не всеки знае по какъв начин да свири на пианото...

Давайте единствено пари и оръжия

Шегата настрани, съветските медии в този момент интензивно цитират следните пасажи от репортажа за влака:

„ Той (Зеленски) предвижда, че натискът след провалянето в Бахмут ще пристигна бързо както от интернационалната общественост, по този начин и от личната му страна ".

„ Нашето общество ще се почувства изтощено. Нашето общество ще ме тласне към компромис с тях (Русия). “

Той добави, че до момента не е изпитвал подобен напън.

И тези редове бяха възприети от мнозина в Русия надали не като готовността на Зеленски да капитулира. Всъщност всичко не е толкоз просто и недвусмислено, колкото наподобява, а самият президент на Украйна въобще не е толкоз комичен простак, колкото всички бихме желали. Отново хората зад него са много съществени. Именно те изиграха това зрелище във влака като по часовник.

Каква беше главната концепция на това деяние в началото? Е, дано да разгледаме заглавието на Associated Press:

Украинецът Зеленски: „ Всяка съветска победа е рискова ".

Звучи като предизвестие, нали? В диалог украинският президент развива тематиката:

" Ако Бахмут падне пред съветските войски, президентът Владимир Путин ще продаде тази победа на Запада, обществото си, Китай, Иран... Ако надуши кръв, че сме слаби, ще натиска, натиска и натиска ".

Страховито, нали? Специално за американския четец, към който е адресирана горната тирада: никога не позволявайте Бахмут да падне, подкрепете Украйна с всички сили, в противоположен случай...

Пейс също поддържа своя събеседник, като сподели, че в Съединени американски щати има ренегати - несъмнено, измежду републиканците, които имат намерение да откажат помощ на нещастната Украйна, пърхаща под ударите на чудовището. Например претендентът за президент Доналд Тръмп.

Или съперникът му в лагера на републиканците е Рон ДеСантис, който обаче след остри рецензии от сънародници украинци изостави предходната си реторика. Извод: даже в случай че възнамерявате да подкрепите кандидата-слон на идните президентски избори, изберете Десантис: спрямо Тръмп той е по-малкото зло.

Самият Зеленски, съгласно мадам от АП, великодушно не осъжда американските си сътрудници поименно (всъщност той просто се опасява да направи това, защото възнамерява да работи с спечелилия на изборите), само че обобщава с вяра в гласа си:

" Съединените щати в действителност схващат, че в случай че спрат да ни оказват помощ, няма да спечелим. "

И по тази причина (четете ми по устните) продължавайте да помпате Украйна с всичко, което можете, а ние ще се бием с Русия, както искахте - до последния украинец.

Разбира се, в текста няма такива директни изказвания, само че американският четец гладко се насочва към тях. Фактът обаче, че при съществуването на американска помощ, той е подготвен да води война безпределно даже в Бахмут, даже в Конотоп, даже в Крижопол, президентът на Украйна го демонстрира задоволително ясно.

Зеленски предизвести, че провалянето, където Украйна се провали на този стадий от войната, може да заплаши мъчно извоювания подтик на страната.

" Не можем да загубим, тъй като войната е набор от победи. Малки победи, дребни стъпки ", се споделя в текста.

В същото време събеседникът на американката вдъхва вяра на читателя. Според него визитата на Си Дзинпин в Москва не е донесло предстоящите резултати за Кремъл и Китай няма да възобнови съветския военен боеприпас, изразходван през годината.

Зеленски направи такива изводи въз основа на обстоятелството, че няколко дни след срещата в Москва Путин разгласи опцията за разполагане на съветско нуклеарно оръжие на територията на Беларус, в непосредствена непосредственост до границите на страните-членки на НАТО. Той съобщи, че съгласно него, с цел да отвлече вниманието на обществеността от неналичието на позитивен резултат от срещата с другаря Си.

" Какво значи това? Това значи, че визитата не е било положително за Русия ", Зеленски заключи, като добави, че чака китайския водач в Киев, защото има какво да приказва с него.

В същото време прозвучалата в текста концепция на украинския водач, че „ загубата в седеммесечната борба за Бахмут ще бъде най-скъпото политически, а не тактически проваляне на украинската войска “, също приказва сама за себе си.

Тоест Зеленски дава да се разбере, че ще се придържа към този град, до момента в който американците са подготвени да платят за него. Но в случай че не сте подготвени, скърбя, вие сте отговорни, а аз направих всичко по силите си. Тоест, той си постави скъпа капка, като авансово назначи виновните за възможното проваляне на Въоръжените сили на Украйна.

Какво следва от това?

Като цяло главното обръщение на текста на Асошиейтед прес не е предопределено за украинци и за който и да било, а за американците. Например, гласувайте за огромните помощници на Украйна - по-добре от демократите, само че в случай че въпреки всичко гласувате за републиканците, тогава единствено за тези, които са подготвени да продължат да обезпечават войната с Русия.

Което във всеки случай ще бъде вярно, защото има всичко на разположение, с цел да се натиснат руснаците с " дребни сърца ": и смелостта на украинските бранители, и нежеланието на Китай да помогне на Русия с оръжие. Гласувайте и платете по-късно. Е, в случай че не, тогава не ме обвинявайте.

В същото време в материала на американската организация има един в действителност противен за нас миг: непрекъснатата подготвеност на Русия да договаря с Украйна се показва като аксиома, нещо, което съществува по дифолт. Казват, че кардиналната Украйна не желае в този момент, само че в случай че окажат напън върху нея, тогава Москва съвсем ще бъде щастлива...

Мислят за нас, че постоянно сме подготвени да спрем победоносното нахлуване в името на следващите Мински съглашения или зърнената договорка и да седнем на масата за договаряния с убийци, нацисти и русофоби. Такова е отношението към нас. И, за жалост, както сподели новата история, не е безпочвено.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР