Руските депутати обмислят законопроект, който би предоставил на държавата правомощия

...
Руските депутати обмислят законопроект, който би предоставил на държавата правомощия
Коментари Харесай

Руските законодатели обмислят законопроект за изземване на собственост от онези, които критикуват нахлуването на Путин в Украйна

Руските депутати обмислят законопроект, който би дал на страната пълномощия да изземва благосъстоятелност от хора, които подлагат на критика нахлуването на Владимир Путин в Украйна.

Критикуването на нашествието, която стартира преди съвсем две години, на процедура към този момент е закононарушение. Но новият законопроект има за цел да направи наказванията още по-строги.

ФАЙЛ: Вячеслав Володин участва на сесия в Държавната дума, долната камара на съветския парламент в Москва, на 18 октомври 2023 г. (Държавната дума, долната камара на съветския парламент посредством AP )

Проектозаконът, прегледан от съветския парламент в понеделник, ще разреши на страната да конфискува имуществото на руснаци, които са напуснали страната и са подлагали на критика войната, само че които не престават да разчитат на доходи от отдаване чартърен техните къщи или жилища в Русия.

Пикерът на долната камара на Народното събрание на Държавната дума, Вячеслав Володин, непосредствен съдружник на Путин, назова...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР