Руските авиокомпании, включително контролираният от държавата Aeroflot започнаха да разглобяват

...
Руските авиокомпании, включително контролираният от държавата Aeroflot започнаха да разглобяват
Коментари Харесай

Русия започна да канибализира самолети

Руските самолетни компании, в това число следеният от страната Aeroflot започнаха да разглобяват самолетите си, с цел да си обезпечат аварийни елементи, които към този момент не могат да купуват в чужбина поради глобите на Запада. Това потвърдиха пред Reuters четири източника от авиоиндустрията.

Стъпката да употребяват някои самолети за елементи е в сходство с инструкциите на съветското държавно управление, предоставени през юни на самолетните компании. По този метод ще се подсигурява, че останалите самолети, създадени в чужбина, могат да продължат да летят. Планът на съветското държавно управление планува " отчасти разглобяване на избрани елементи от флота от самолети ", което ще резервира две трети от задграничния флот в употреба до края на 2025 година
 Тайната зад хаоса на летищата в света може да ви изненада
Тайната зад хаоса на летищата в света може да ви изненада

Истината е, че през идващите няколко месеца няма доста какво да се направи, с цел да се възстановява обстановката

Санкциите, наложени на Русия, откакто тя изпрати свои войски в Украйна в края на февруари, попречиха на нейните самолетни компании да получат аварийни елементи или да преминат през поддръжка на Запад.

По-голямата част от самолетния флот на Русия се състои от западни пътнически самолети.

" Само въпрос на време е основаните в Русия самолети да бъдат канибализирани ", сподели източник от западната авиационна промишленост.
 Скок на чартърните полети на Летище София, даже по отношение на 2019 година
Скок на чартърните полети на Летище София, даже по отношение на 2019 година

Общият брой на превозените пасажери обаче, към момента е под равнищата на предпандемичния интервал

Aeroflot, в миналото измежду най-хубавите самолетни компании в света, само че в този момент разчитаща на държавна поддръжка, означи 22% спад в трафика през второто тримесечие на тази година по отношение на миналата година, демонстрират данните на компанията, откакто глобите й попречиха да лети до множеството западни дестинации.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР