Руски медии цитираха пилот на самолета на Аерофлот, който снощи

...
Руски медии цитираха пилот на самолета на Аерофлот, който снощи
Коментари Харесай

Пилотът на авариралия самолет на Аерофлот: Загубихме радиовръзка заради мълния

Руски медии цитираха водач на самолета на Аерофлот, който нощес избухна в пламъци при спешно кацане в Москва, че машината е била без радиовръзка поради удар от гръмотевица, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
 Стюард почина в опит да избави хората от горящия аероплан в Москва  Няма данни за потърпевши български жители при пожара на аероплан в Москва  Пътници са снимали началото на пожара на кацналия спешно аероплан в Москва (видео)
При пожара след кацането починаха 41 души от общо 78 на борда.

Самолетът Сухой SSJ100 изхвърчал за Мурманск по време на стихия, само че бързо се върна за спешно кацане.

Пилотът Денис Евдокимов беше представен от телевизия " Звезда " и в. " Комсомолская истина " да споделя, че " поради мълнията загубихме радиовръзка и преминахме в режим на минимално пилотиране, т.е. без компютър, както е всекидневно, а непосредствено. В спешен режим ".

" Успяхме да възстановим радиовръзката на честотата за незабавни случаи, само че за малко и с спирания. Успяхме да кажем няколко думи и след това връзката изчезна ", прибавя водачът.

Според бордния пълководец причина за пожара е твърдото кацане и това, че резервоарите на машината са били цялостни.
Държавната телевизия цитира стюардесата Татяна Касаткина, че " излетяхме, влязохме в облак, имаше мощна градушка и в този миг имаше изпукване и някакво блещукане, като електричество ".

Руският министър на превоза Евгений Дитрих сподели през днешния ден, че от обгорелите остатъци на летище Шереметиево са извадени 41 тела. Шестима души са оживели и са в болница.

На страницата си в обществената мрежа " ВКонтакте " кметът на Москва Сергей Собянин написа, че станалото е " ужасна покруса " и трима от починалите са московчани, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР