Руски хеликоптер Ми-8 с тричленен екипаж на министерството на гражданската

...
Руски хеликоптер Ми-8 с тричленен екипаж на министерството на гражданската
Коментари Харесай

Руски хеликоптер за спешна помощ се разби в езеро

Руски хеликоптер Ми-8 с тричленен екипаж на министерството на гражданската защита, изключителните обстановки и ликвидирането на следствията от стихийните бедствия на Русия се разруши в езеро в северната част на Република Карелия. Ведомството добавя, че сега е в ход подводна интервенция по издирването на екипажа.

" Летателният уред е изпълнявал подготвителен полет ", добавя съветското министерството. " Хеликоптерът е бил ръководен от умел екипаж с хиляди летателни часове работа ", се споделя още в известието.

Отломки от хеликоптера, липсващ от радарите късно нощес, са били открити на дълбочина от към 50 м и на разстояние 11 км от брега на Онежкото езеро, второто по величина езеро в Европа, ситуирано в съветската Република Карелия.

Водолази и отдалечено ръководен подводен уред вземат участие в издирването, заяви съветското министерство на гражданската защита, изключителните обстановки и ликвидирането на следствията от стихийните бедствия, само че не даде информация за положението на членовете на екипажа, заяви Българска телеграфна агенция.

Карелия е разграничена на две елементи - районът Карелия във Финландия и съветската Република Карелия в северозападната част на Русия, сред Бяло море (Северозападна Русия - бел. ред.) и Балтийско море, където се е разрушил хеликоптерът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР