Руски хакери са атакували сайтовете на Сената във Федералния парламент

...
Руски хакери са атакували сайтовете на Сената във Федералния парламент
Коментари Харесай

Руски хакери с атака по сайтове на държавната и общинската власт в Белгия

Руски хакери са атакували уеб страниците на Сената във Федералния парламент на Белгия, както и електронните страници на локалната власт в южната белгийска област Валония, на управата на района Валония-Брюксел и на общината в Антверпен, оповестиха локални медии, представени в Българска телеграфна агенция.

Уточнява се, че нападението е от съветската група " NoName " и е обвързвано с решението на белгийските управляващи да дарят на Украйна три оръдия " Сезар " френско произвеждане за 12 милиона евро. За дарението бе обявено предходната седмица с уточнението, че оръдията стрелят със 155-милиметрови снаряди и украинската страна към този момент разполага с сходно оръжие, доставено от Франция. Допълва се, че Белгия е поръчала за личните си потребности към 30 сходни оръдия, чиято доставка следва след няколко години.

В обществената мрежа " Екс " съветските хакери изясняват, че Белгия е " русофобска " страна, и заплашват белгийските управляващи с последствия поради военната поддръжка за украинците. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР