40 отбора от 17 училища от Сливен са подали заявка

...
40 отбора от 17 училища от Сливен са подали заявка
Коментари Харесай

40 отбора със заявка за участие в турнира за Купата на кмета

40 тима от 17 учебни заведения от Сливен са подали поръчка за присъединяване в третия шампионат за " Купата на кмета ". Надпреварита е в три типа спорт - волейбол, баскетбол и футбол и щесе организира на 16 и 17 октомври. Възрастовите групи са две - 5-7 клас и 8-10 клас. Жребият през днешния ден дефинира противниците.

 40 тима със поръчка за присъединяване в шампионата за
Класиралите се на първите три места, с изключение на купи и медали, ще получат парични награди от 500, 300 и 200 лв.. Голямата премия е за феър плей и се връчва на учебно заведение, спазило всички регламенти.

Турнирът е част отпрограмата на Община Сливен за празника на града – Димитровден.

Надпреварата е измежду най-популярните начинания на Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и малолетните и Общинския съвет по наркотични субстанции към Община Сливен. Тя е част от предварителната защита за потребно оползотворяване на свободното време от учениците. Основната цел е да се разпространява физическата интензивност измежду младите. От първото издание на шампионата през юни 2022 година до през днешния ден, участващите тимове са се нараснали двойно.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР