Британски лекар се призна за виновен в дързък, но неуспешен

...
Британски лекар се призна за виновен в дързък, но неуспешен
Коментари Харесай

Лекар опита да убие приятеля на майка си с фалшива COVID ваксина

Британски доктор се призна за отговорен в дръзновен, само че несполучлив скрит план за убийството на колегата на майка си с подправена ваксина против COVID-19, съобщава " Ройтерс ".

Планът е включвал подправяне на медицински документи и дегизиране за да инжектира на жертвата отрова.

53-годишният Томас Куан се е показал за здравна сестра и даже е измерил кръвното налягане на личната си майка, преди да даде отрова на нейния сътрудник Патрик О`Хара в Нюкасъл, Северна Англия.

Въпреки че О`Хара е оживял, след слагането на имунизацията е развил некротизиращ фасцит - евентуално съдбовна бактериална зараза, корозивна месото.

Куан - персонален доктор в Съндърланд, се призна за отговорен в опит за ликвидиране малко след началото на процеса против него в Нюкасълския кралски съд предходната седмица.

Преди това той се е признал за отговорен по обвиняване за използване на нездравословно вещество.

Прокурорът Питър Мейкпийс съобщи на правосъдните заседатели в първия ден от процеса:  " Понякога може би истината в действителност е по-странна от измислицата ".

Той изясни, че Куан се е тревожил за наследството на майка си, съгласно което нейната къща ще бъде наследена от О`Хара, в случай че той към момента е жив, когато тя почине.

" Г-н Куан употребява своите енциклопедични знания и проучвания върху отровите, с цел да извърши проекта си ", уточни Мейкпийс.

" Съгласно проекта той се е предрешил като здравна сестра, посетил е адреса на господин О`Хара - дома, в който е живял с майката на обвинения, и му е инжектирал рискова отрова, под предлог че ползва бустерна ваксина против Коронавирус ".

Куан се e записал в хотел под подправено име, употребявал е подправени номера на колата си и се е дегизирал с перука, с цел да извърши проекта.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР