Актрисата Яна Маринова разкри, че гаджетата я режели заради трудния

...
Актрисата Яна Маринова разкри, че гаджетата я режели заради трудния
Коментари Харесай

Синът на Яна Маринова се отглежда от неговата мащеха, след като баща му почина

Актрисата Яна Маринова разкри, че гаджетата я режели поради сложния й темперамент.

" Ами правилно е, сложна съм била за издържане ", искрено показа известната артистка. " Но всяка " борба " да получа обич и почитание, както аз ги желая, си е коствала. И стигнах до извода, че съм си тръгвала или са ме зарязвали всякога, когато отсрещният ми каже по какъв начин никой няма да ме издържи с тоя темперамент ", добави Яна за битките, които е имала в турбулентния си любовен живот в предишното.

Бившите афери на Маринова са запомнени с неприятни страсти, принуждение и гибел. Още когато е на 16 години, тя се залюбва с неин съученик от спортното учебно заведение - Боби. Той постоянно посинява от пердах хубавицата и я забърква в неприятности. 18-годишният Боби упражнявал бокс в " Славия ", а с цел да се устоя, станал автокрадец. Яна взема решение да го напусне. Тогава той я прострелва в крайници.

" Първо стартира с пестник, след това почна да употребява физическа мощ. Може би е било осем, девет месеца всичко това. Гаджето ми беше ядосан младеж, мутра, както му споделяме в този момент, споделяше, че доста ме ревнува. Но тогава нямаше като в този момент публичност. Тогава си мълчахме, стреляха се по улиците групировките. Знаех, че би трябвало да изчакам, че не мога да си потегли незабавно, тъй като той беше по-силен от мен. Изчаквах момента да го напусна ", спомня си актрисата.

От лапите на страшния Боби я измъква първият й брачен партньор - Богомил Маринов-Боте, който е част от най-близкото обграждане на починалия необут на ВИС-2 Георги Илиев. През 2001 година, когато Яна е на 22 години, с Боте подвигат женитба, само че бракът им просъществува много малко. Разводът минава цивилизовано и зеленооката хубавица получава родителските права над детето им Никола. Въпреки това рожбата им остава да живее при татко си в Германия.

През 2019 година Боте издъхва от подла болест едвам на 48 години. Грижите за 17-годишния младеж поема неговата мащеха, от която Никола има братче.

Днес Янa Mapинoвa e oмъжeнa oтнoвo, тoзи път зa каскадьора Tиxoмиp Винчев. " И в действителност, очевидно мъжът, който беше подготвен да го направи, е същинският за мен. Е, въпреки всичко и аз се постарах, а и не преставам да се старая. Вече какъв брой ми се получава, е различен въпрос ", приключи актрисата, която към този момент съвсем 15 години е щастлива с Тихомир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР