Порно с бившата жена на Петър Петров - Петьо Еврото

...
Порно с бившата жена на Петър Петров - Петьо Еврото
Коментари Харесай

Порно с Любена Павлова се върти в сайтовете

Порно с някогашната жена на Петър Петров - Петьо Еврото се върти в уеб сайтове. Така съгласно описа на Любена Павлова бащата на детето й я е изнудвал, откакто е прибрал сина й и тя не е виждала повече от година детето си. 

" Ужасена съм, тъй като последните месеци се случиха доста страшни неща в тази страна и в доста от тях виждам почерка на някогашния ми брачен партньор. 

От година и 9 месеца не съм си виждала детето, защото той го взе и взех решение, че няма да се примиря каквото и да става. От 2 години не мога да си намеря юрист, защото хората знаят какъв брой е замърсен и че не е добре с главата и не желаят да влизат в това ", споделя някогашната брачна половинка. 

" Редовно посредством хора получавам закани.....освен заканите, които получавах разгласява в интернет видео клипове, които са част от нашия персонален живот и той ги е снимал, с цел да ме унижи и смачка душевен, да ме изкара неприятен родител. Такъв човек не е привикнал да му се отхвърля ". 

Жената споделя, че двамата са се разделили посредством съглашение, само че той се имал за недостижим и решил да не й го дава. " Към момента нямам концепция къде ми е детето, по какъв начин ми е детето. Не мога да си показва какво му изясняват, той е към този момент огромен на 6 години. Сигурно му споделят, че съм умряла, че не го обичам, не мога да си показва подобен болен мозък какво би родил ". 

Любена Павлова споделя, че е викала полиция, само че ченгетата й споделили, че не могат да й оказват помощ - да се оправя сама. 

Като първи образец за страхотиите тя даде ареста на собствен прочут, за който Петров считал, че това момче й е ухажор. Става дума за Тони Иванов - Тони Парфюма. " Той ми е бил другар, в никакъв случай не ми е бил гадже, даже като съм била свободна жена. Първо го стопираха за безумна история с полицейски лампи, пробваха се и политически да го извъртят, че бил за ПП-ДБ ", споделя тя. 

Бившата жена заприказва и за листата за премахване на магистрати и офанзивата към основния прокурор. " Прочетох писмото, което беше изпратено на Гешев до 10,00 ч. да си подаде оставката, за " ръба на скалата " и " Мечо Пух ", че всяка приказка си има край. Това са изрази, които Петров използваше по 5-6 пъти дневно. В това писмо аз сезирам него. Това писмо няма по какъв начин да е писано от различен човек, 8 години съм живяла с него ".  

" Преди няколко дни разбрах, че съм бременна, вместо да се развеселявам се ужасих от реакцията на Петров, когато научи за това. Ужасих се какво би направил на момчето, с което пребивавам, какво би направил на мен ", споделя Любена.

" Вероятно Сарафов ще остане основен прокурор до избора на идващ и тогава ще е ужасно. Ще ни унищожи единствено тъй като съм го оставила и съм тръгнала срещу волята му, не от обич ", споделя някогашната брачна половинка. 

Петьо Еврото построил и връзки на финансова основа, тъй като били очевидно ниски заплатите на магистратите, сподели с подигравка в гласа дамата. Съдебната система била доста корумпирана, не са раздавани дребни суми, раздавали са се жилища и коли. " Някои минаваха единствено с обещания за кариерни израствания, някои израснаха ". Много прокурори са идвали в ресторант " Осемте джуджета ", някои израснали. " Гешев не идва в ресторанта, Борислав Сарафов идваше постоянно два-три пъти в седмицата, не съм седяла там по през целия ден, само че идваше постоянно. Рядко със фамилията си. Идваше не поради хубавата храна, идваше по работа ". 

Като специфични другари на някогашния й мъж бяха посочени имената Емилия Русенова, която също идвала постоянно. " Малко хора идваха при него на другарска основа. Идваха за пари - дали да оставят или да вземат. Не постоянно е ставало дума единствено за пари. Някога някой идва и желае някой различен да бъде " ударен ". Не постоянно са оставяли пари, обещавани са неща, казвано е на магистратите, че няма да пострадат, няма да излезе нещо за тях или за фамилиите им ". Любена Павлова допусна, че те са изнудвани със записи от персонално естество, както е станало при нея. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР