Руската военна полиция е започнала да патрулира около сирийския град

...
Руската военна полиция е започнала да патрулира около сирийския град
Коментари Харесай

Руската военна полиция патрулира около сирийския град Манбидж

Руската военна полиция е почнала да патрулира към сирийския град Манбидж, с което навлиза в регион, който беше под контрола на подкрепяните от Съединени американски щати кюрдски милиции.
Руските сили работят като съдружник на сирийското държавно управление, което сега е разположило свои войски в Манбидж, провинция Алепо, което е покрай границата с Турция.
В края на предишния месец кюрдските милиции, които се тормозят от допустима турска атака, поканиха в Манбидж сирийските елементи, откакто американският президент Доналд Тръмп съобщи, че ще изтегли войските на Съединени американски щати от Сирия.

Russian military police begin patrolling Syria’s #Manbij area https://t.co/qDAPtm002x pic.twitter.com/fB6O1Jqfg5
— RT (@RT_com) 8 януари 2019 година
По телевизия Россия 24 Юсуп Маматов, представител на съветската военна полиция, сподели, че чиновници от представяните от него елементи патрулират „ зоната за сигурност към Манбидж “.
„ Задачата е да се подсигурява сигурността на региона на отговорност и да се следи обстановката и придвижванията на въоръжени формирования. “ Според информациите съветските военни служители на реда ще останат в региона за неопределен срок.
Засега остава неразбираемо какъв брой близо биха могли да минават съветските патрули до регионите, където към момента са ситуирани американски войски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР