Руската служба за сигурност е добавила още един затворник в

...
Руската служба за сигурност е добавила още един затворник в
Коментари Харесай

Русия добавила още един затворник за размяна със САЩ

Руската работа за сигурност е добавила още един пандизчия в договорката за замяна със Съединени американски щати. Става дума за " килъра с велосипеда ", а съветските медии за първи път го загатват с същинското му име, заяви тв Дождь. Телевизията се базира на на информация на CNN. Забележителното е, че РИА Новости за първи път показва същинското име на килъра - Вадим Красиков, който излежава пожизнен затвор в Германия. Това отбелязва проверяващият публицист от " Белингкат " Арик Толер. Именно " Белингкат " и " Инсайдер " откриха действителната идентичност на килъра, само че публична Москва не е признавал, че Соколов и Красиков са едно и също лице. 

" Американското предложение е против наказания Пол Уилан и задържаната баскетболистка Бритни Грайнър да върне в Русия оръжения търговец Виктор Бут, който от 10 година е в затвор в Съединени американски щати. Руските служби използваха берлинския убиец на велосипед за убийството на чеченец. Най-безумното е, че РИА Новости за първи път го загатва с същинското му  име ", отбелязва Толер. 

Красиков бе наказан през декември 2021 година за ликвидиране по заповед на Москва на някогашния чеченски войник Зелихман Хангошвили, осъществено в Берлин през 2019 година В Берлин той се подвизава с подправени документи като Вадим Соколов, а преди напускането на Русия интензивно поддържа връзка с ФСС. На мястото на престъплението идва с колело и по този начин си потегля. Когато в Берлин прочетоха присъдата на Красиков, роднините на Хангошвили обявиха, че не имат вяра, че той ще излежи присъдата. Допуснаха, че ще бъде спретнат от Русия, а там ще получи ордени и медали. Хангошвили е полеви пълководец по време на войната в Чечения, получава леговище в Германия след серия покушения в Грузия, а след това и в Украйна. Путин го упреква в образуване на терористични актове, без да разяснява какви. Русия до момента не е желала от Германия да й съобщи Хангошвили. За Соколов-Красиков се твърди, че на сметката си има още две убийства в Русия - на предприемачи. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР