Руската наемническа групировка Вагнер“ е публикувала реклами в най-големия порнографски

...
Руската наемническа групировка Вагнер“ е публикувала реклами в най-големия порнографски
Коментари Харесай

„Вагнер“ вече търси доброволци с реклама в Pornhub

Руската наемническа формация „ Вагнер “ е разгласила реклами в най-големия нецензурен уебсайт в света Pornhub, пробвайки се да набере бойци, които да подсилят редиците ѝ във войната, която Русия води в Украйна.

Потребителите, които влизат в уеб страницата от Русия, без да използват VPN и стратегии, блокиращи рекламите, могат да видят видео на „ Вагнер “, който ги приканва да се причислят към частната войска, вместо да се любуват на порнографията. В клипа се споделя, че „ Вагнер “ търси доброволци „ от всички съветски райони “. В един от фрагментите се вижда жена с близалка, до момента в който женски глас на назад във времето назовава групировката „ най-яката частна войска в света “, оповестява svobodnaevropa.bg.

Съоснователят и притежател на „ Вагнер “ Евгений Пригожин потвърди, че рекламата е била оповестена в Pornhub.

„ Поставянето на рекламата в нецензурен уеб сайтове е добра концепция на нашите маркетингови специалисти. Напълно съм склонен с тях. Отиди да се биеш дружно с частната военна акция на „ Вагнер “, стой да мастурбираш! Кой не е склонен с това? “, сподели той.

Първоначално „ Вагнер “ нае хиляди пандизчии с заричане да бъдат помилвани след 6-месечен контракт да се бият в Украйна. След като Пригожин обаче упрекна нееднократно военното управление на Русия, че го саботира и не му изпраща оръжие, частната войска беше принудена да спре тази процедура. След това тя се насочи към спортни клубове. Твърди се, че групировката към този момент е изгубила огромна част от наемниците си в тежките борби, в които взе участие основно край източния град Бахмут.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР