Руската интернет сензация, известен като Попай, бе предупреден, че може

...
Руската интернет сензация, известен като Попай, бе предупреден, че може
Коментари Харесай

Черни облаци над руския Попай: Животът на руската звезда виси на косъм заради вазелина в ръцете му

Руската интернет сензация, прочут като Попай, бе предизвестен, че може да се елементарни с живота си, в случай че не отстрани вазелинът, който е инжектирал в ръцете си.

Виж още: Рита Ора с самопризнание: Отваря нова страница в живота си 

Вазелинът от време на време се употребява от билдъри, с цел да усилят размера на някоя от изоставащите мускулни групи. Веществото обаче, когато е в огромни количества, може са провокира възпаления, които да се окажат доста рискови - да провокират сърдечни заболявани, инсулти, белодробна емболия, мускулни увреждания и гибел. 

Виж още: Красиви и съвременни: Принцесите, за които не се приказва много 

25-годишният Кирил Терешин, прочут като Руския Попай, нееднократно е инжектирал ръцете си с вазелин. В момента евентуално негови са най-обемните ръце в цяла Русия, само че става въпрос за инжектирана маса, нямаща нищо общо с мускула. 

Всъщност Терешин към този момент е претърпял интервенция за унищожаване на част от вазелина, само че не цялата. Днес лекарите още веднъж имат опасения за мъжа. " Рискът от затруднения в неговия случай е много висок. Това е токсична за тялото субстанция, която може да повреди бъбреците и даже да се стигне до гибел ", изяснява Дмитрий Мелников, хирург от Москва, представен от LADBible.

Виж още: Ариана Гранде не съблюдава контракт за милиони и не ѝ пука 

Самият Попай признава, че не е мислил за последствията, когато е сложил вазелина. Днес е признателен на лекарите, които го избавят. Дори се упреква, че не е почнал с премахването на вазелина и по-рано.

Изображение: https://www.instagram.com/ruki_bazuki_official

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР