Руската артилерия е нанесла през последното денонощие масивни артилерийски удари

...
Руската артилерия е нанесла през последното денонощие масивни артилерийски удари
Коментари Харесай

Русия подложи на масов обстрел Харков, двама загинали, поразени са училище, кафене, библиотека -

Руската артилерия е нанесла през последното денонощие солидни артилерийски удари по цивилни обекти Харков, заяви Държавната работа за изключителни обстановки в Украйна. В резултат на обстрела вечерта към 23 часа на 8 юни в града са избухнали пожари в постройките на кафене, магазин за хранителни артикули и учебна библиотека в Новобаварския квартал на Харков, заяви Би Би Си.

Общата повърхност на засегнатите обекти е 500 квадратни метра, отчасти е потърпевша и постройката на учебното заведение. Според бюлетина на локалната пожарна за потушаване на пожарите от обстрела са изпратени 9 екипа с 50 пожарникари и към 3.10 сутринта всички огнища на пожари са били потушени. При офанзивата против Харков са починали минимум двама души, а четирима са ранени, оповестява още английската радиостанция.

След съветския обстрел краткотрайно е липсващ сигналът на наземното телевизионно лъчение на украинските стратегии, заяви членът на управлението на Националната социална телевизионна и радиокомпания на Украйна Дмитро Хоркин. Украинското радио е траяло да излъчва стратегиите си на честоти 106,1 и 91,6 MHz.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР