Руската армия понася най-много загуби на бойното поле от пика

...
Руската армия понася най-много загуби на бойното поле от пика
Коментари Харесай

Загубите на руската армия са най-големите от пика на боевете за Бахмут

Руската войска понася най-вече загуби на бойното поле от пика на борбите за Бахмут. Това съобщава Министерството на защитата на Обединеното кралство с позоваване на разузнаването в своя Twitter.

Отбелязва се, че Украйна продължава да води настъпателни дейности по всички посоки на фронта и те са сполучливи. Горещи точки остават западната част на Донецка област, посоката на Запорожие и покрайнините на Бахмут.

Междувременно руснаците организират отбранителни интервенции, които английското разузнаване дефинира като релативно ефикасни. За финален път обаче загубите на врага бяха толкоз обилни напролет на 2023 година по време на борбите за Бахмут. През миналото денонощие Руската федерация, по данни на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна, е загубила 650 бойци, а общо - повече от 219 хиляди души личен състав.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 18 June 2023.

Find out more about Defence Intelligence`s use of language:

????????????????
— Ministry of Defence???????? (@DefenceHQ)

" На юг съветските войски постоянно организират релативно ефикасни отбранителни интервенции. И двете страни понасят обилни загуби, като съветските загуби евентуално са най-високите от пика на борбата за Бахмут през март ", споделиха от Министерството на защитата на Обединеното кралство.

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР