Руска хакерска група твърди, че е проникнала в технологична компания,

...
Руска хакерска група твърди, че е проникнала в технологична компания,
Коментари Харесай

Руска банда за рансъмуер твърди, че е откраднала „класифицирани и строго секретни документи“ от американското разузнаване

Руска хакерска група твърди, че е проникнала в софтуерна компания, виновна за обработката на „ класифицирани и строго секретни “ документи за американските разследващи организации.

BlackCat, прочут също като ALPHV, заплашва да разпродаде или да пусне повече от две дузини документи, свързани с Агенцията за контраразузнаване и сигурност на защитата, която прави следствия и разбори на вътрешни закани, в случай че софтуерната компания Technica не се „ свърже с скоро. ”

Technica е компания, благосъстоятелност на ветеринарен доктор, която работи за „ поддръжка на федералното държавно управление и тяхната задача да поддържат, пазят и пазят жителите на Америка “, съгласно нейния уеб страница.

Прониквайки в уеб страницата му, ALPHV твърди, че е извлякъл 300 гигабайта данни, в това число документи, включващи имена на чиновници на Министерството на защитата, номера на обществени осигуровки, равнища на достъп, функции и локации на работа.

Екранните фотоси включват също фактури за фактурира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР