Руска елитна група, изпратена да взривява складове в България и

...
Руска елитна група, изпратена да взривява складове в България и
Коментари Харесай

Българска следа в руския опит за убийството на Зеленски

Руска елитна група, изпратена да взривява хранилища в България и Чехия, стои за несполучливи опит за елиминирането на украинския президент Володимир Зеленски в първите часове на пълномащабната инвазия.Това споделя българският проверяващ публицист на Bellingcat Христо Грозев в изявление за ЗЫГАРЬ.

По думите му въпросния спецназбил зависещ на ген. Андрей Аверянов. Елитната група била изпратена преди нашествието в Русияна украинска територия. Мисията била след нашествието това елитно поделение да превземе държавния квартал на Киев и да отстрани висшето управление на страната.

Въпросният спецназ стои и зад отравянето на Скрипал и Гебрев, добави Грозев. Според него съветските убийци са били уверени, че ще изпълнят задачата си, само че проектите им се провалили.

Христо Грозев и неговият екип са наблюдавали връзките на въпросните съветски сили. Тойотбеляза, че някои от тях са премахнати, а други са се върнали в Русия.

Опитът за нападение против Зеленски, както и опитът Киев да бъде високомерен от съветската войска за 3 дни, обаче се оказаха крушение за съветските окупатори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР