Русия забранява на наборниците, получили призовка за военна служба да

...
Русия забранява на наборниците, получили призовка за военна служба да
Коментари Харесай

Забраняват на наборниците да напускат Русия, щом получат призовка

Русия не разрешава на наборниците, получили призовка за военна работа да напущат рамките на страната. Това съобщи организация ТАСС.

Бяха импортирани промени в закона " За реда за овакантяване на Руската федерация и влизане в Руската федерация ". Съгласно настоящите разпореждания на жителите, които подлежат на военна работа и са получили призовка от военния комисариат, е неразрешено да напущат Руската федерация от деня, в който по закон такава призовка се смята за връчена.

Новите правила разясняват, че пътуването на такива жители в чужбина се не разрешава от момента на регистриране на призовката в съответния указател.

Законопроектът също по този начин открива, че възбраната за овакантяване на Руската федерация като краткотрайна мярка, ориентирана към обезпечаване на наличието на жител във военната работа за регистрация и регистриране, се ползва от деня, в който призовката е изпратена на жителя, в това число на мястото на работа или образование, за следваща доставка.

Решението за възбрана на военнослужещия да напуща Руската федерация се взема от военния комисариат в деня на изпращане на призовката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР