Русия твърди, че украинските , за използвали коридори, определени за

...
Русия твърди, че украинските , за използвали коридори, определени за
Коментари Харесай

Русия обвинява Украйна, че използва зърнените коридори за дронове

Русия твърди, че украинските , за употребявали коридори, избрани за зърнената договорка.

Обвинението към Украйна идва от съветското министерство на защитата. Военните упрекват Украйна, че е нарушила изискванията на " зърнената договорка " - употребила е коридорите, които са ѝ били предоставени, с цел да нападна с дронове залива Стрелецкая в анексирания Крим.

Изявлението показва офанзивите, осъществени през март и април . Според съветското МО дроновете са били пуснати от водите на Одеса. 

" Терористичните дейности на киевския режим заплашват следващото удължение на договорката за зърно след 18 май ", се споделя в изказването на организацията.

Обвинението идва на фона на диалозите, които се водят сега, в това число на равнище Организация на обединените нации, за продължение на съглашението. Вчера съветският външен министър Сергей Лавров , който сега е в Съединени американски щати поради ротационното председателство на Секретен сътрудник на Организация на обединените нации от Русия, и ръководителят на Организация на обединените нации Антониу Гутериш разискаха точно изискванията на " зърнената договорка ".
 Лавров и Гутериш се срещнаха в Ню Йорк
Лавров и Гутериш се срещнаха в Ню Йорк

Ключови диалози в Ню Йорк
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР