Русия ще засили групировката Запад на въоръжените си сили заради

...
Русия ще засили групировката Запад на въоръжените си сили заради
Коментари Харесай

Русия усилва западната си граница и плаши чуждите нашественици

Русия ще ускори групировката " Запад " на въоръжените си сили поради присъединението на Финландия и Швеция към НАТО, а Путин заплаши с " трагични последствия ", в случай че военни контингенти на непознати страни бъдат изпратени в Украйна.

Последствията от изпращането на войски на НАТО в Украйна ще бъдат трагични, сподели съветският президент Владимир Путин, като назова непознатия боен личен състав на територията на прилежаща страна " нашественици ".

Започнаха да приказват за опцията за изпращане на военни контингенти на НАТО в Украйна. Ние помним ориста на тези, които в миналото са изпращали своите контингенти на територията на нашата страна. Сега следствията при едната такава инвазия, ще бъдат доста по-трагични, сподели Путин, в годишното си обръщение към Федералното заседание на Руската федерация. Първите 17 минути от речта на Путин бяха отдадени напълно на положението на военния бранш, връзките със западните страни и в посока одобряване на суверинитета на Русия. Този акцент не е непредвиден, освен поради продължаването към този момент трета година на войната на Русия против Украйна, само че и тъй като речта на Путин може да се схване и като старт на неговата предизборна акция за президентските избори, на които няма действителен и жив конкурент. Още при започване на речта си Владимир Путин разгласи и едноминутно безмълвие в памет и с респект на починалите на фронта в Украйна съветски войни.

Предупреждението на Путин към " инвазивните планове " за Запада евентуално се опира на изявлението на президента на Франция Емануел Макрон, когато разгласи нови стъпки по поддръжка на Украйна. Името на Макрон или на различен западен началник, даже и на Алианса НАТО, не беше упоменато.

Владимир Путин удостовери задачите на така наречен специфична военна интервенция, като я показа още веднъж в отбрана на суверенитета на Русия, в това число Новорусия, както и на такива обичайни полезности като милосърдието и солидарността. Именно това изключително ясно личало и в Донбас и новите територии.

Ние към този момент доказахме, че можем, като и отразихме офанзивите на интернационалния тероризъм, по този начин и опитите да се бъркат в нашите вътрешни работи, както и направиха в други райони на света, да вземем за пример и Украйна, утвърди Путин, съгласно който " съветските врагове " се срещнали твърдото отменяне от страна на нашия многонационален народ, единен в обичта към родината си.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР