Русия се присмя на американското изявление, в което се казва,

...
Русия се присмя на американското изявление, в което се казва,
Коментари Харесай

Русия се присмя на изявлението от САЩ относно Крим

Русия се присмя на американското изказване, в което се споделя, че Вашингтон няма да одобри съветската анексия над кримския полуостров, като допуска, че политиката на Вашингтон към Украйна може да се промени в бъдеще.

" Ние знаем цената на тези " съдбовни " изказвания ", сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова в подигравателен коментар във Facebook. Тя преполага, че политиката на Вашингтон към Крим ще продължи да се трансформира - може би даже при нов водач в бъдеще. В тази връзка напомни, че Съвместният изчерпателен проект за деяние във връзка с Иран и съглашението от Париж за закъснение на климатичните промени " също бяха публична политика на Съединени американски щати в недалечното минало ", откакто предшественикът на Тръмп Барак Обама " персонално реши това ". " И тогава пристигна Тръмп и реши друго ", написа Захарова, представена от БГНЕС.
Американското държавно управление съобщи през вчерашния ден, че няма да одобри присъединението на Кримския полуостров от Украйна към Русия. Това е разследване на желанията на Тръмп да предприеме ограничения против вредите след извънредно спорната среща на високо ниво с съветския президент Владимир Путин в Хелзинки.
Попео прикани Русия да „ приключи окупацията си над Крим”, и добави, че Москва „ се пробва да подкопае главния интернационален принцип” споделян от демократичните страни, а точно не насилствената смяна на границите на една страна.
След въстание, подкрепено от Запада в Киев през 2014 година, прогонило режима, подкрепян от Кремъл, Русия анексира Крим и се разгласи в поддръжка на сепаратистките протести в рускоговорящите райони Донецк и Луганск. Москва направи Крим част от Русия след небрежно извършен референдум, чиито резултати бяха отхвърлени от интернационалната общественост.
Путин обаче съобщи, че резултатите от гласуването няма да бъдат преразгледани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР