Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде кратък брифинг в Русе

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде кратък брифинг в Русе
Коментари Харесай

Стамен Белчев: В момента съм работник в ЦСКА и се опитвам да съм полезен на отбора

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев даде къс брифинг в Русе преди утрешното посещение на " алените " в Разград на тима на Лудогорец в среща от втория кръг на плейофите в Първа лига.

Двубоят в съботната вечер може да ознаменува 13-ата поредна купа на България за " орлите ", а с цел да отсрочат тези празненства столичани са длъжни да надиграят състава на Георги Дерменджиев.

Малко повече от 24 часа преди срещата обаче " армейците " са преследвани от редица кадрови проблеми, като по думи на старши треньора въпреки всичко има опция един от контузените в лицето Фернандо Каранга на следващия ден да бъде на негово разположение.

" Каранга е с тима. Сега е в положително положение. Надявам се да няма проблеми до на следващия ден за мача. Ако е по този начин, ще взе участие при всички случаи ", показа Белчев.

" Другите, които са с проблеми – имаме двама осъдени в лицето на Санянг и Линдсет. Капитанът Матей е с болки в петата и не може да вземе присъединяване. От през вчерашния ден с вирусно заболяване е Скаршем, който не пътува с тима. Това са проблемите. Ние би трябвало да се оправим по най-хубавия метод с това, което разполагаме ", продължи той.



Българският експерт приказва и за своето бъдеще отпред на ЦСКА след края на сегашния сезон, от който остават да бъдат изиграни още четири дуела в шампионата.

" В момента съм служащ в ЦСКА. Опитвам се да съм потребен на тима. Въобще пред мен не стои въпроса за бъдещето ми. Искам тези четири мача да ги изиграем по най-хубавия метод. След това ръководителите и шефовете ще решат моето бъдеще и ще го приема, каквото и да е ", счита наставникът на " алените ".

Преди началото на днешната подготовка в Русе футболистите и треньорите на " армейците " сервираха венец пред паметната плоча на 11-годишния футболист Венцеслав Георгиев от школата на локални Дунав, който умря на 30 август предходната година, откакто бе изумен от гръмотевица.

" Искаме да сме съпричастни към фамилията, което по толкоз безразсъден метод загуби това дете " съобщи Стамен Белчев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР