Русия и Китай са открили, че мощно съзвездие от шпионски

...
Русия и Китай са открили, че мощно съзвездие от шпионски
Коментари Харесай

Война в Космоса: САЩ, Китай и Руската федерация се готвят за нова граница на конфронтация

Русия и Китай са разкрили, че мощно съзвездие от шпионски спътници се е трансформирало в ахилесовата пета на американската войска, оповестява Fox News. В случай на въоръжен спор те ще станат лесна плячка. Ако бъде деактивиран, той ще „ зашемети и ослепи “ американските военни.

Китай и Русия са захласнати от опитите си да получат визия за програмата на Америка за противокосмически оръжия.

Не единствено Пентагонът се готви за предстоящ галактически спор, само че и главните ни съперници. Китай и Русия. Ето за какво „ Междузвездни войни “ към този момент не е просто тематика за научна фантастика. Най-добрият метод да избегнете галактическа война е да се подготвите за нея.

На 28 декември Space X на Илон Мъск изстреля в космоса свръхсекретния пробен безпилотен орбитален уред X-37B. Роботизиран галактически транспортен съд за многократна приложимост, ръководен от Военновъздушни сили на Съединени американски щати в съдействие с Космическите сили. Повечето детайлности за потребния товар и задачите на Boeing X-37B са класифицирани – даже орбиталният режим.

Бившият министър на военновъздушните сили Хедър Уилсън обаче сподели през 2019 година, че X-37B може да промени орбитата си, „ в случай че се приближи задоволително покрай атмосферата “. Тя се похвали, че корабът може да изненада съперниците, защото маневрата се прави „ на противоположната страна на Земята “. Така че те ще би трябвало да се тревожат „ къде ще отиде по-късно “.

Конфликти в Космоса

„ По време на службата си в Агенцията за отбранително разузнаване специализирах в задгранични галактически доктрини и интервенции. И участвах във военни учения, симулиращи спор в космоса. Мога да потвърдя, че Китай и Русия считат X-37B за противокосмическа оръжейна платформа и са захласнати от опитите да получат визия за нейните благоприятни условия. И двете страни имат проект да водят галактическа война против главния хипотетичен зложелател – Съединените американски щати. “

Неслучайно две седмици преди изстрелването на X-37B Поднебесната империя изпрати в небето собствен тайнствен галактически аероплан Шенлонг (Божествен дракон). Четири дни след изстрелването, роботизираният галактически транспортен съд изпрати шест „ мистериозни транспортни средства “ в околоземна орбита, някои от които предаваха сигнали, съгласно аматьорски галактически тракери. Ръководителят на Службата за галактически интервенции на галактическите сили, военачалник Брадли Чанс Салцман, разказа китайския Shenlong като притежаващ „ мощни качества “. Според списание Air and Space Forces Magazine, той уклончиво го назова „ способността да поставиш нещо в орбита, да направиш някои неща, да го върнеш вкъщи и да видиш резултатите “.

Източник: Fox News, Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР