Русия и Китай са едни от основните потенциални заплахи за

...
Русия и Китай са едни от основните потенциални заплахи за
Коментари Харесай

Вторият в ГЕРБ: Русия и Китай са основната заплаха за мира в света

Русия и Китай са едни от главните евентуални закани за мира и стабилността, несъмнено, и подправените вести. Това съобщи вторият човек в ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов.

Заедно с ръководителя на Комисията по външна политика Джема Грозданова и съпредседателите на трансатлантическия разговор евродепутатът Кристиан Елер и Марио Диаз Баларт, член на Конгреса на Съединени американски щати, дадоха изказвания за медиите в Народното събрание.

Най-развитите демократични общества са Европейски Съюз и Съединени американски щати и тъкмо по тази причина би трябвало да бъдем готови за евентуалните закани и провокациите, които има през днешния ден във връзка с киберсигурността, акцентира Цветан Цветанов.

Съпредседателят на трансатлантическия разговор евродепутатът Кристиан Елер благодари от името на Екологичен потенциал на Българското председателство и на българския парламент, които са домакини на този конгрес. 

Той изясни и че на срещата съответно е обсъждана киберсигурността и свързаната с нея опасност от страна на Русия, опитите за интервенция посредством обществените медии и в обществените медии, опитите за интервенция в демократичните избори както в Европа, по този начин и от другата страна на океана.

Макар че по някои стопански и политически въпроси Европейски Съюз и Съединени американски щати са на разнообразни отзиви, по връзки на главните си оставаме братя по оръжие и това се вижда доста ясно от този формат, съобщи той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР