Русия действа по грамотна стратегия, разработвайки самолети от 6-о поколение,

...
Русия действа по грамотна стратегия, разработвайки самолети от 6-о поколение,
Коментари Харесай

Military Watch: Русия е готова да пожертва Су-57 в името на изтребителя VІ поколение

Русия работи по грамотна тактика, разработвайки самолети от 6-о потомство, жертвайки огромния брой Су-57, настояват анализатори от американското издание Military Watch.

Според специалистите, Русия в този момент няма остра потребност от самолетите 5-о потомство Су-57. Това изяснява за какво МО поръчало толкоз малко машини. В настоящия миг в действителност всяка опасност за РФ може да бъде отстранена посредством изтребителите от поколението „ 4++”. Те се разграничават от машините 5-о потомство единствено с неналичието на стелт-технологията.

Су-57 е основан като промеждутъчен модел сред „ 4++” и 6-о потомство. За Русия няма смисъл да построява огромен парк ПАК ФА, даже в случай че той наподобява в някои аспекти по-добър от американските F-22 и F-35. Вниманието на инженерите е заето с създаването на 6-о потомство, която ще бъде направена въз основата на Су-57, смятат анализаторите. Тя би трябвало да се появи по едно време с разработвани в Съединени американски щати F / A-XX. Щатите вложиха в плана доста време и му разпореждат огромни очаквания. Американците разполагаха с повече време за образуване на софтуерния образ на тази машина.

За да догони Съединени американски щати и да си обезпечи предимство, Русия реши да пожертва Су-57 и да се концентрира върху основаване на изтребител 6-о потомство. / БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР