Русе. Министърът на младежта и спорта, който е водач на

...
Русе. Министърът на младежта и спорта, който е водач на
Коментари Харесай

Министърът на спорта и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС откри Държавното първенство по бокс за жени и девойки в Русе

Русе. Министърът на младежта и спорта, който е лидер на листата на ГЕРБ-СДС за Русе и четвърти в листата на обединението за Варна Красен Кралев, и президентът на Българската федерация по бокс Красимир Инински откриха Държавното състезание по бокс за дами и девойки в зала „ Дунав “. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .

Инински благодари на министъра за взаимната работа и увери присъстващите, че постоянно, когато боксът е имал потребност, Кралев е бил отсреща и е помагал. „ Пожелаваме триумф на Красен Кралев и съм сигурен в успеха му, тъй като в бокса постоянно сме били обединени “, съобщи още Красимир Инински.

От своя страна Кралев благодари на Българската федерация по бокс, че прецизно съблюдава календара, както и на Илия Сяров – изпълнителен шеф на Боксов клуб „ Русе “, който като хазаин е обезпечил съвършени условия за осъществяване на шампионата при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения.

„ Убеден съм, че ще покажете най-хубавото от себе си. Пожелавам триумф на всички “, обърна се Кралев към състезатели и треньори при старта на шампионата довечера.

Министърът пожела триумф и на шампионките ни за идната олимпиада.
Сред тях са международната и европейска шампионка Станимира Петрова, както и европейската шампионка и сребърна медалистка от международно състезание Стойка Кръстева. В Русе през идващите дни за медали ще се боксират и националните ни състезателки – европейската вицешампионка Севда Асенова, бронзовата медалистка от международно състезание и трета на европейските игри Габриела Димитрова, както и Мелиз Юнузова – европейска вицешампионка при дамите и европейска шампионка за девойки.

В Държавното ще се включат над 100 състезателки, които ще премерят сили до 25 март в зала „ Дунав “.
На откриването участваха още претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Пламен Нунев и Бедрос Пехливанян.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР