Русе. Кметът на Русе Пенчо Милков откри XVI Туристическо изложение

...
Русе. Кметът на Русе Пенчо Милков откри XVI Туристическо изложение
Коментари Харесай

Кметът на Русе Пенчо Милков откри XVI Туристическо изложение „Уикенд туризъм“ и XIII Фестивал на туристическите забавления и анимации

Русе. Кметът на Русе Пенчо Милков откри XVI Туристическо ревю „ Уикенд туризъм “ и XIII Фестивал на туристическите занимания и анимации, на които градът е хазаин в идващите два дни. Това оповестиха от пресцентъра на Община Русе .

В Доходното здание са показани 35 щанда на разнообразни туроператори, музеи и институции, а на площад „ Свобода “ са творбите на ръкоделците от Русенската задруга на майсторите и Фестивала за просвета и изкуство " Артур ".

За гостите на площада има непрекъснати занимания - шах, стена за катерене, въжен парк, площадка по сигурност на придвижването и балон с парещ с въздух. Сред атракциите бяха и уроците по салса и спектакълът на школата за прабългарски бойни изкуства „ Багатур “.

През вчерашния ден типични русенски ястия показа Иван Звездев, а Министерството на туризма провежда кръгла маса по значимите тематики за туристическия отрасъл. Вечерта бе посрещната с Биг-бенд церемониал с присъединяване на музикални обединения от Русе, Велико Търново, Габрово и Плевен.

Днес богатата стратегия продължава. В 18 часа началник Ради Стамболов, изработил първия по рода си шоколадов албум на квартет Destiny, ще показа нова, лимитирана серия с усет на емблематичната за Русе торта „ Гараш “. Русенци могат да се снабдят с неповторимия шоколадов диск „ Усещане за жена “ по време на демонстрацията, както и след нея.

В 19.00 часа пред постройката на Доходното здание стартира камерен концерт „ Любими български песни “ на изпълнителите от вокално студио „ Икономов “ към Общинския юношески дом.

От 20.00 часа на площад „ Свобода ” квартет Destiny ще показа авторския си концерт – театър „ Усещане за жена “. Концертът е част от програмата на Фестивала на туристическите анимации и занимания „ Уикенд туризъм “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР