Русе. Близо два пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19

...
Русе. Близо два пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19
Коментари Харесай

Близо два пъти повече оздравели отколкото заразени с COVID-19 в Русенско през първия ден от месец май

Русе. Близо два пъти повече оздравели в сравнение с инфектирани с Ковид-19 регистрират здравните управляващи в Русенско през първия ден от месец май. Новите случаи са осем, а излекуваните са четиринайсет. Това оповестиха от Областна администрация – Русе .
Сред инфектираните през миналото денонощие няма деца. Вчера един мъж с позитивен тест за ковид е умрял. Активните случаи са 114. На болнично лекуване се намират 37 русенци. Справка в Единния информативен портал сочи, че региона се подрежда на пето място по разпространяване на вируса, като разликата сред множеството обитаеми места е доста дребна, едвам от по един – два случая. Без нови случаи е само област Ловеч.
До момента в област Русе са осъществени 127 702 имунизации, като повторна доза са получили 58 241 души. Бустерна доза пък са получили общо 21 800 русенци.
Относно опциите за имунизация против Ковид-19 през идната седмица, подробна информация може да намерите на уеб страницата на Регионалната здравна ревизия: https://www.rzi-ruse.com/.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР