Русе. Близо четири пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19

...
Русе. Близо четири пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19
Коментари Харесай

Близо четири пъти повече оздравели отколкото заразени с Ковид-19 в Русенско отчитат здравните власти за последните 24 часа

Русе. Близо четири пъти повече оздравели в сравнение с инфектирани с Ковид-19 в Русенско регистрират здравните управляващи за последните 24 часа, оповестиха от Областна администрация. Новите случаи са 19, а излекуваните са 74. Сред заболелите през миналото денонощие няма деца. През вчерашния ден са умряли четири дами с позитивен тест за ковид.

Активните случаи са 740, като от началото на пандемията диагностицираните с ковид в Русенско станаха 32 733. Справка в Единния информативен портал демонстрира, че региона се подрежда на 13-о място по заболеваемост в страната наедно с Перник, като разликата в броя на новите случаи сред множеството области е доста дребен. През вчерашния ден няма област без нови случаи на коронавирусна зараза, като минимум са записаните в Габрово – 4. На болнично лекуване все още в региона се намират 145 души, като 24 от тях са в реанимация. Свободните кревати са 126, от които интензивните са 24.

До момента в региона са осъществени 125 798 имунизации, като повторна доза са получили 57 919 души. Бустерна доза пък са получили общо 20 584 русенци. Вчера са сложени 5 ваксини, като три от тях е на деца на възраст сред 12 и 18 години.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР