Русе. Благодаря на всички лекари за техните труд, всеотдайност, професионализъм,

...
Русе. Благодаря на всички лекари за техните труд, всеотдайност, професионализъм,
Коментари Харесай

Иво Пазарджиев, Общински съвет - Русе: Благодаря на всички лекари за техните труд, всеотдайност, професионализъм, морал и хуманност

Русе. Благодаря на всички лекари за техните труд, безрезервност, професионализъм, морал и човечност. Това уточни ръководителят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев в приветствен адрес към всички, които през днешния ден означават 7 април - Световния ден на здравето и здравния служащ, оповестиха от пресцентъра на Общинския съвет . „ Днес няма да се обърна само към храбрите дами и мъже, които се борят повече от година с подлия ковид. Ще употребявам специфичния мотив, с цел да се обърна към всички лекари и да изкажа признателност за техните труд, безрезервност, професионализъм, морал и човечност “, уточни той.

„ Всъщност този ден постоянно е бил мотив за равносметка и горделивост от определената специалност, мотив за обединяване и ден, в който ежедневната и неуморна работа получава заслужените социална оценка и благодарност.
Пожелавам на всички бели ангели, включително и доста мои близки другари сили и религия, с цел да не престават да преодоляват всяко последващо предизвикателство – в света на медицината, а и отвън него.Бъдете здрави!
И не забравяйте тематиката на 2021 година - „ Да изградим един по-справедлив, по здравословен свят ”. Тя е предизвикана от неравенствата, при които живеят хората, подчертани още по-силно по време на COVID-19 пандемията “, съобщи той.

„ Именно през днешния ден Световната здравна организация приканва водачите на обособените страни да подсигуряват, че всеки човек ще има условия на живот и труд, удобни за неговото здраве. В същото време е належащо да се понижат неравенствата в опазването на здравето и да се подсигурява достъп до качествени здравни услуги “, написа господин Пазарджиев в профила си в обществените мрежи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР