Русе. Без напрежение и при спазване на всички противоепидемични мерки

...
Русе. Без напрежение и при спазване на всички противоепидемични мерки
Коментари Харесай

Без напрежение и при спазване на всички противоепидемични мерки преминава предаването на бюлетините и изборните книжа в област Русе

Русе. Без напрежение и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения минава предаването на бюлетините и изборните бумаги в Русенско. Това оповестиха от Областната администрация .

По думите на участниците в изборния развой основаната организация от страна на Областна администрация Русе е отлична. Изпълняващият длъжността регионален шеф Свилен Иванов разяснява, че не е позволено скупчване на доста хора на едно място, а в същото време през нощта не са оставени и хора да чакат на открито.

Припомняме, че приемо-предаването на бюлетините и протоколите се прави в зала „ ОЗК Арена “. Там процесът по обработка на данните е разграничен на две контроли, като на първата се прави така наречен образна инспекция, с която се цели да се откри дали на пръв взор има някакви позволени нередности. Следва инспекция от страна на изчислителите, като едвам по-късно се минава към втората контрола. Там се сверява подадената информация в компютърната система с тази от протоколите. По последни данни още към 30 секции се чака да предадат бюлетини и изборни бумаги.

До края на деня се чака да бъдат преброени 100% от бюлетините в област Русе, като по-късно е планувана и конференция, за чието начало ще бъдете в допълнение осведомени. Междинните резултати от вота за народни представители могат да бъдат следени на уеб страницата на. Освен на национално равнище уеб сайтът дава информация и по области.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР