Румен Рангелов се завърна в родния си клуб "Ботев" /Враца/.

...
Румен Рангелов се завърна в родния си клуб "Ботев" /Враца/.
Коментари Харесай

Ботев /Враца/ си върна опитен нападател

Румен Рангелов се завърна в родния си клуб "Ботев " /Враца/. Нападателят, който през есента игра с екипа на "Кариана " /Ерден/, ще е треньор на подрастващи, само че няма да стопира с футбола, а ще помогне на водача във Втора лига в офанзивата на върха, оповестиха от клубното управление. Заедно с Рангелов в треньорския състав на ДЮШ на врачани се завръща още един от гениите ѝ– Ивайло Кунчев.
"От него чакаме решаващи голове за класирането в Първа лига и ще разчитаме да оказва помощ и в школата. Той ще работи с децата от Футбол 7 ", осведомиха от "Ботев " /Враца/.
В същото време някогашният президент на "Ботев " – сицилианецът Пепино Тири, се появи на стадион "Георги Аспарухов " в София. Човекът, считан за създател на шумните прехвърляния на Кака, Самуел Ето'о, Антонио Касано и Луиш Фиго, бе в компанията на сина си Луиджи. Фамилията Тири пое управлението на врачани преди няколко години, само че бързо сдаде властта на елитния тогава отбор. Благодарение на чужденците обаче на стадион "Христо Ботев " заиграха куп неповторими футболисти от целия свят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР