Румен Радев може лесно да бъде отстранен от президентския пост,

...
Румен Радев може лесно да бъде отстранен от президентския пост,
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Защо темата за импийчмънт на Радев е забранена за политическите партии?

" Румен Радев може елементарно да бъде отхвърлен от президентския пост, за какво това е неразрешена тематика за политическите партии. Удивително е, че в България не се води сериозен диалог за някакви дейности против държанието на президента, които не са в интерес на националния ни интерес. Според Конституцията той може елементарно да бъде отхвърлен, само че даже не се повдига този диалог, което е по-интересната тематика - за какво не се води този разговор. При изискване, че с не доста съществено болшинство в Народното събрание импийчмънтът на Радев, който сега е срамно леке за България, е доста елементарно вероятен . Защо никой не приказва за това? Не е ли любопитно? ".

Това мнение изрази пред БНР гражданският деятел Радослав Бимбалов и посочи:

" Не си припомням негова неоправдателна имитация към Кремъл и към Путин , както и към експанзията ва Русия в Украйна, преди репликата му през днешния ден в Прага. Спомням си негови думи към изпълнителната власт да се изпратят каски и бронежилетки за българоговорящото население там, което е извънредно сериозен гаф. Може би е по-сериозен гаф даже от мнението му, че Крим е Руски и от това, че непрестанно приказва за война сред два приятелски народа ".   

Според Бимбалов развиването на войната, водена от Русия, ще отива към неуспех и " Радев няма да има избор и ще би трябвало да смекчи своята позиция ":

" Но мисля, че нанесе много сериозен неуспех върху имиджа на България. Вина за настроенията в страната носят президентът и политическите сили Българска социалистическа партия и " Възраждане " , които застанаха на неверната страна на историята, само че за наша сметка ".

В предаването " Нещо повече "  Радослав Бимбалов разяснява войната на Русия в Украйна и съобщи, че " с цел да харесваш Путин, би трябвало да харесваш Хитлер ":

" Приликите сред Хитлер и Путин са големи. Между фашизма и това, което назоваваме рашизъм, също са големи....  Путин е по-опасно страшилище от Хитлер, тъй като разполага с нуклеарен боеприпас . Няма по какъв начин да не се опасяваме от него ".

Интервюто на Диана Янкулова с Радослав Бимбалов в предаването " Нещо повече "  можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР