Румен Радев и Корнелия Нинова леят токсични слова. Това коментира

...
Румен Радев и Корнелия Нинова леят токсични слова. Това коментира
Коментари Харесай

Антон Тодоров: Румен Радев и Корнелия Нинова леят токсични слова

Румен Радев и Корнелия Нинова леят токсични слова.

Това разяснява посредством пост в обществените мрежи някогашният народен представител от ГЕРБ Антон Тодоров.

Ето какво още сподели той в обявата си:

"Това отровителство по какъв начин "властта ", "държавата " трябвало да решат всички проблеми на българите е може би най-вредното нещо, наслагвано в общественото схващане от най-малко четвърт век насам.

Държавата и властта не могат и не би трябвало да се пробват да вземат решение директно частните въпроси на хората, изключително пък бедността. Държавата и властта могат единствено да обезпечат правдивост и среда, в която ние българите САМИ да си решим частните проблеми. Всичко друго е извънредно незаслужено, тъй като непосредствено бърка в джоба на тези, които от години поставят старания да си вдигнат приходите, да се образоват и станат конкурентни, на тези от нас, които сме вложили 20-25-30 години в експертиза, която пазарът признава и е подготвен да заплаща за нея.

МРАЗЯ НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА! Писна ми хрантутници като Радев, Корнела, Манолова, Кютев, Мютев и сие да си вършат политическата кариера и ПР с моите пари. Като желаете да решавате бедността ще я решавате с ВАШИТЕ пари. Примерно с тези кинти от "Техноимпекс " - близо 1 млн. кеш в долари и марки е имало по касите и сметките на "Техноимпекс ", когато Корнела го "купува "! Ще развърже некрадливата си торбичка и ще си купува хамсалаци, които да гласоподават за нея и сектата ѝ ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР