Румънски шофьор на тежкотоварен камион катастрофира на международния път Е-79

...
Румънски шофьор на тежкотоварен камион катастрофира на международния път Е-79
Коментари Харесай

Пиян румънски шофьор обърна ТИР край Монтана, блокира път Е – 79

Румънски водач на тежкотоварен камион катастрофира на интернационалния път Е-79 край монтанското село Винище и препречи с машината си платното за часове наред. Водачът на ТИР-а е бил пийнал, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана. Пътно-транспортното произшествие е станало към 15,45 ч. в сряда на 23 километра от Монтана по пътя за Видин.

Георге – Ромео С. /43 г./, който карал влекач „Волво“ с прикачно полуремарке „Krone“, благосъстоятелност на компания от Букурещ, пътувал към Дунав мост 2, само че край село Винище изгубил надзор върху автомобила и се преобърнал на дясната си страна, минал през насрещната пътна лента и аварирал в отводнителен канал. При каскадата са породени съществени имуществени вреди на камиона, а пътят е останал блокиран за часове,заявиха от полицията. Пътни служители на реда са пренасочили придвижването на коли по обходни направления.

Румънският водач е пробван за алкохол с дрегер, който отчел 1,81 промила в издишания въздух. На лидера са формирани 2 акта и е публикуван ваучър за проучване, само че той отказал да даде кръвна проба и е арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане за транспортно закононарушение.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР